Partners

Hartelijk dank aan de bedrijven die onze website gebruiken voor het opzoeken en prospecteren naar VME's, contactpersonen en syndici.

 

GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
lees verder
Omnicron Security staat onder leiding van oprichters Koen Monstrey, Steven Monstrey en Henk Monstrey. Zij worden ondersteund door een team van twintigtal eigen medewerkers voor het ontwerp, installatie, onderhoud en naservice van elektronische beveiligingssytemen (inbraak/brand/camera).

website: omnicron.be

TPSyndicus voor Retie en omstreken.
TPSyndicus voor Retie en omstreken.
lees verder
Syndicus voor VME's in Retie en omstreken.
De syndicus in uw buurt kan in nood snel handelen.

website: tpsyndicus-retie.be

Total Energies
Total Energies
lees verder
Energie voor uw VME

website: totalenergies.be

De eerste instantie voor de technische controle van onroerend goed
De eerste instantie voor de technische controle van onroerend goed
lees verder
Objectiveer de geplande werkzaamheden van uw gebouwen

Waarom gebruik maken van ImmoPass ?

Als syndicus en mede-eigenaars is de technische audit van ImmoPass de ideale oplossing om de besluitvorming over de werkzaamheden te vergemakkelijken in uw woongebouwen.

website: immopass.eu

Vastgoed Telesto
Vastgoed Telesto
lees verder
Waarom samenwerken met Vastgoed Telesto?

Vastgoed Telesto is een jong dynamisch syndicuskantoor, gestart te Haacht in 2015.

Er wordt gestreefd om voor iedere residentie groot of klein dezelfde service te garanderen.

Transparantie in de kosten voor alle residenties, er wordt steeds een dubbele boekhouding gevoerd zodanig dat u als mede-eigenaar een duidelijk beeld kan vormen van de vaste kosten van uw residentie.Samen met u als mede-eigenaars ontfermen we ons over uw residentie.

website: vastgoedtelesto.be/

Unifiber
Unifiber
lees verder
Nous voulons aider chaque Wallon à bénéficier de la meilleure expérience numérique en le connectant à la technologie d’accès la plus moderne.

C'est pourquoi Unifiber veut fournir un accès à la fibre optique à au moins 500 000 foyers wallons dans les années à venir.

Grâce à cela, tous ces foyers pourront bientôt bénéficier d'une télévision et d’un accès internet ultra-rapide et stable auprès de l'opérateur de leur choix.

website: unifiber.be/

Emeria - syndici groep
Emeria - syndici groep
lees verder
Emeria is de Europese leider op de markt voor residentiële vastgoeddiensten en levert diensten aan zowel particulieren als bedrijven. We zijn recentelijk toegetreden tot het segment van de commerciële vastgoeddiensten voor B2B-klanten. Daarnaast hebben we ons gevestigd als leider op het gebied van vastgoeddiensten in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Portugal en Zwitserland door het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve producten die uniek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

We helpen onze residentiële en commerciële klanten in elke fase van hun vastgoedreis met een competitief en uitgebreid serviceaanbod. We bieden end-to-end assistentie, van het beheer van individuele appartementen en het bouwen van gebieden die gezamenlijk eigendom zijn van appartementseigenaren via respectievelijk onze leasebeheer- en gezamenlijke vastgoedbeheeractiviteiten, tot het verstrekken van verhuur, makelaardij en digitale en ondersteunende diensten zoals verzekeringsmakelaardij, technische diagnostiek, en distributie- en energiemakelaardijaanbiedingen via onze andere bedrijfsonderdelen.

website: emeria.eu

Alles voor veiligheid
Alles voor veiligheid
lees verder
Alles voor veiligheid

Liften, roltrappen, gevelinstallaties, hoogwerkers en verticale transportinstallaties moeten gewoonweg veilig zijn. Daarom keuren en certificeren we ze voor u, en trainen we eigenaren en beheerders.

Zilveren driehoek: het symbool van veiligheid
De zilveren driehoek dat als keurmerk dient in uw lift. Hét kenmerk van veiligheid voor de organisatie die Liftinstituut is. Een organisatie in ontwikkeling op nationaal en internationaal vlak.

website: liftinstituut.be