Partners

Hartelijk dank aan de bedrijven die onze website gebruiken voor het opzoeken en prospecteren naar VME's, contactpersonen en syndici.

 

Prime Facility
Prime Facility
lees verder
PRIME staat voor schoonmaak op maat. Voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van PRIME.

website: pfss.be

SGS
SGS
lees verder
SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

website: sgs.com

Beheer van appartementsgebouwen in Vlaanderen
Beheer van appartementsgebouwen in Vlaanderen
lees verder
EVIRA is een gespecialiseerd SYNDICUS kantoor, waar het beheer van appartementsgebouwen centraal staat. Geen verkoop of verhuur, op deze manier kunnen we fulltime en als goede huisvader het administratief, financieel en technisch beheer uitvoeren.
We staan garant voor een snelle service, daarnaast is er buiten de kantooruren een 24/24 en 7/7 nooddienst die wij zelf bemannen.
Onze marktpositie draagt bij tot besparingen zoals goedkopere verzekeringspolissen, onderhouds- en energiecontracten.

website: evira.be

GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
lees verder
Omnicron Security staat onder leiding van oprichters Koen Monstrey, Steven Monstrey en Henk Monstrey. Zij worden ondersteund door een team van twintigtal eigen medewerkers voor het ontwerp, installatie, onderhoud en naservice van elektronische beveiligingssytemen (inbraak/brand/camera).

website: omnicron.be

beheren/investeren in zendmasten
beheren/investeren in zendmasten
lees verder
APW Belgium, onderdeel van APWireless, is wereldwijd marktleider op het gebied van investeringen in zendmasten. APWireless richt zich op de verwerving van en het beheer van de overeenkomsten met betrekking tot grond, mast- en dakantennes.

Ons bedrijf wenst samen te werken met eigenaren van zendmasten en biedt daarbij een aanzienlijke afkoopsom aan in ruil voor het recht op de toekomstige huuropbrengsten gekoppeld met de zendmast op hun eigendom. Bovendien streeft APW Belgium ernaar om andere providers op de antenne-locatie aan te trekken zodat elke locatie zo optimaal mogelijk wordt beheerd.

website: apwbelgium.be

Laadpalen op het werk en thuis
Laadpalen op het werk en thuis
lees verder
PlugInvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Verschillende oplossingen voor laadpalen op het werk en bij de werknemers thuis maken elektrisch rijden mogelijk met optimaal comfort. Via ons aanbod van laadpalen met bijhorende diensten ontzorgen we bedrijven bij deze beslissing.

website: pluginvest.eu

TPSyndicus voor Retie en omstreken.
TPSyndicus voor Retie en omstreken.
lees verder
Syndicus voor VME's in Retie en omstreken.
De syndicus in uw buurt kan in nood snel handelen.

website: tpsyndicus-retie.be

Total Energies
Total Energies
lees verder
Energie voor uw VME

website: totalenergies.be

Assumax is uw persoonlijke bemiddelaar
Assumax is uw persoonlijke bemiddelaar
lees verder
Vanuit de dagdagelijkse ervaring in schade hebben wij samen met verschillende topverzekeraars een compleet verzekeringspakket voor VME’s ontwikkeld. Het Assumax Building Protection verzekeringspakket voldoet aan alle noden van de residenties en hun mede-eigenaars. Onze jaren lange expertise, knowhow en dienstverlening in de vastgoed- en de bouwsector sluit perfect aan bij uw verwachtingen. Assumax is een sponsor van de Unie Van Syndici. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste nieuwe updates in de VME- wereld.

website: assumax.be

Het Syndicusburo
Het Syndicusburo
lees verder
De taken en verantwoordelijkheden van een syndicus zijn complex en vragen kennis op het vlak van fiscaliteit, verzekeringen, wetgeving en bouwkunde. Een goede vorming en permanente bijscholing zorgt ervoor dat wij voortdurend op de hoogte zijn van recente wetgeving.

Het Syndicusburo is erkend door het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars)

website: hetsyndicusburo.be

BuitenGewoonWater : gespecialiseerd in waterbehandeling en  sanitaire installaties
BuitenGewoonWater : gespecialiseerd in waterbehandeling en sanitaire installaties
lees verder
Wij zijn een groeiende onderneming die kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel draagt , een jarenlange ervaring in de industriele waterbehandeling maakt van ons een trouwe partner met kennis van zaken .
onze specialisatie : het plaatsen/vervangen van ontharders voor grootverbruikers , installatie/reparatie van sanitaire installaties.

website: buitengewoonwater.com

Syndicus in Vlaanderen en Brussels
Syndicus in Vlaanderen en Brussels
lees verder
Bent u op zoek naar een professionele syndicus voor het beheer van uw mede-eigendom?

Dan zit u bij syndicus Syncura aan het juiste adres. Wij bieden u een oplossing op maat voor zowel voor kleinere mede-eigendommen als voor complexe gebouwen met verschillende deelverenigingen. Zeventien kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel en een team van 100 gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een “beheer zonder zorgen”.

website: syncura.be

De eerste instantie voor de technische controle van onroerend goed
De eerste instantie voor de technische controle van onroerend goed
lees verder
Objectiveer de geplande werkzaamheden van uw gebouwen

Waarom gebruik maken van ImmoPass ?

Als syndicus en mede-eigenaars is de technische audit van ImmoPass de ideale oplossing om de besluitvorming over de werkzaamheden te vergemakkelijken in uw woongebouwen.

website: immopass.eu

APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen.
APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen.
lees verder
APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen. In België tellen we nu al meer dan 1.4 miljoen appartementen (dat is zowat 1 op 3 woningen) en in de toekomst zullen we nog meer in kernen (en dus appartementen) wonen.

Ons platform heeft zowel LIVE meetings als een GEDRUKT magazine en een uitgebreid VIDEO / ONLINE aanbod – inclusief SOCIAL MEDIA – over wetgeving en techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, isolatienormen voor daken en glas, woondiensten van steden en gemeenten, de rol van architecten, notarissen, bouwpromotoren, politiek, ambtenaren, pers en publiek …

website: appartement.tv

Vastgoed Telesto
Vastgoed Telesto
lees verder
Waarom samenwerken met Vastgoed Telesto?

Vastgoed Telesto is een jong dynamisch syndicuskantoor, gestart te Haacht in 2015.

Er wordt gestreefd om voor iedere residentie groot of klein dezelfde service te garanderen.

Transparantie in de kosten voor alle residenties, er wordt steeds een dubbele boekhouding gevoerd zodanig dat u als mede-eigenaar een duidelijk beeld kan vormen van de vaste kosten van uw residentie.Samen met u als mede-eigenaars ontfermen we ons over uw residentie.

website: vastgoedtelesto.be/

Comfort Home, your air, our care
Comfort Home, your air, our care
lees verder
Comfort Home is de ventilatiespecialist voor bedrijven en particulieren.

Ventilatie
Rookgasafvoer
Onderhoud

website: comfort-home.be

Unifiber
Unifiber
lees verder
Nous voulons aider chaque Wallon à bénéficier de la meilleure expérience numérique en le connectant à la technologie d’accès la plus moderne.

C'est pourquoi Unifiber veut fournir un accès à la fibre optique à au moins 500 000 foyers wallons dans les années à venir.

Grâce à cela, tous ces foyers pourront bientôt bénéficier d'une télévision et d’un accès internet ultra-rapide et stable auprès de l'opérateur de leur choix.

website: unifiber.be/

Onderhoud je gebouw voortaan efficiënter en optimaliseer zo je vastgoedportefeuille.
Onderhoud je gebouw voortaan efficiënter en optimaliseer zo je vastgoedportefeuille.
lees verder
Op dit moment dienen heel wat professionals, door de overflow aan werk, het technisch gebouwbeheer te herleiden naar ‘reactief beheer’, oftewel: (figuurlijke) brandjes blussen. Als de beheerder pas optreedt nadat er een melding of klacht is ontstaan er op langere termijn echter vaak structurele problemen. Dat maakt reactief beheer complexer én duurder in herstel dan regelmatig optreden, onderhouden en behouden.

Om die reden hebben we REAS in het leven geroepen: Real Estate Auditing Services zorgt ervoor dat eigenaars, gebouwbeheerders en mede-eigendommen snel en proactief aan de slag kunnen met een onderbouwde visie. Dankzij deze proactieve aanpak en een uitgebreide technische kennis zal je het aantal klachten en de bijhorende kosten merkelijk zien dalen!

REAS biedt een volledige gebouwenaudit aan waarmee je de feitelijke technische toestand van een gebouw snel kan inschatten. Zo kunnen we de problemen vlot detecteren en de te nemen beslissingen sneller opvolgen.

website: reas.be

Emeria - syndici groep
Emeria - syndici groep
lees verder
Emeria is de Europese leider op de markt voor residentiële vastgoeddiensten en levert diensten aan zowel particulieren als bedrijven. We zijn recentelijk toegetreden tot het segment van de commerciële vastgoeddiensten voor B2B-klanten. Daarnaast hebben we ons gevestigd als leider op het gebied van vastgoeddiensten in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Portugal en Zwitserland door het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve producten die uniek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

We helpen onze residentiële en commerciële klanten in elke fase van hun vastgoedreis met een competitief en uitgebreid serviceaanbod. We bieden end-to-end assistentie, van het beheer van individuele appartementen en het bouwen van gebieden die gezamenlijk eigendom zijn van appartementseigenaren via respectievelijk onze leasebeheer- en gezamenlijke vastgoedbeheeractiviteiten, tot het verstrekken van verhuur, makelaardij en digitale en ondersteunende diensten zoals verzekeringsmakelaardij, technische diagnostiek, en distributie- en energiemakelaardijaanbiedingen via onze andere bedrijfsonderdelen.

website: emeria.eu

Orona - uw liftpartner
Orona - uw liftpartner
lees verder
Orona nv ontwerpt, installeert, onderhoudt en moderniseert liften in alle marktsegmenten. Orona is een vooraanstaande Spaanse groep die bewust kiest voor 100% Europese liftproductie met de beste Energie-efficiëntieprestaties. De Belgische vestiging met zijn 280 medewerkers is er iedere dag voor U en is uw beste partner voor alle liftoplossingen met aandacht voor uw noden.

website: orona.be

Parte Syndici
Parte Syndici
lees verder
Bij Parte beheren wij jouw thuis. We zijn een netwerk van kwalitatieve syndicuskantoren over heel België met veel aandacht voor kwaliteit en innovatie.

Parte helpt de syndicus elke dag opnieuw kwaliteit te leveren. Binnen ons Parte netwerk wordt knowhow gedeeld en worden kerntaken gecentraliseerd zo kan de syndicus zich focussen op de essentie van de job: met hun kennis en expertise VME’s bijstaan.

website: parte.be

Energie.be
Energie.be
lees verder
100 procent groene Belgische energie.

Altijd zeker van een scherp energietarief, jaar na jaar.
De toekomst is groen. En wij dus ook. Toch zeggen we in alle eerlijkheid dat we niet kunnen garanderen dat de energie die jij elk moment gebruikt volledig hernieuwbaar is. Dat kan geen enkele leverancier want de zon schijnt nu eenmaal niet altijd. Wat we wel beloven is dat we voor jouw volledig verbruik Belgische garanties van oorsprong aankopen. Zo ondersteunen we samen de productie van groene energie in België.

website: energie.be

Brandweer Brussel
Brandweer Brussel
lees verder
De Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp komt tussen bij brand en coördineert de dringende medische hulp in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daarnaast doet de dienst ook aan brandpreventie en opleiding en zorgt hij voor de veligheid van de inwoners van het Brussels Gewest.

website: brandweer.brussels/nl

Intratone
Intratone
lees verder
Intratone staat voor intercom’s met real-time updates eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker een individuele display met belfunctie. Gemak voor gebruiker én beheerder. Maak nu een afspraak voor een demo bij u op locatie.

website: intratone.nl

Afdichtingen, coatings en markeringen: voor elk oppervlak een oplossing
Afdichtingen, coatings en markeringen: voor elk oppervlak een oplossing
lees verder
Voor de perfecte afdichting en langdurige bescherming van gebouwen en constructies heeft Triflex altijd de juiste oplossing. Of het nu gaat om het waterdicht maken van daken, het afwerken van vloeren, het beschermen van parkeergarages, het markeren van wegen of het coaten van een galerij. Met onze hoogwaardige producten en systemen én kennis en expertise verhogen we gegarandeerd de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van gebruikers.

website: triflex.be

SPM Technologies - de zorgeloze energie-afrekening
SPM Technologies - de zorgeloze energie-afrekening
lees verder
SPM Technologies stelt zichzelf als doel zijn klanten de beste service te bieden, door snel en correct afrekeningen te verzorgen; voor water, verwarming, elektriciteit & gas.

Dit doen wij aan de hand van “intelligente” meters, die continu aan verbruiksmonitoring doen en het mogelijk maken om iedere individuele gebruiker via ons internetplatform inzicht te geven in zijn/haar energieconsumptie. Dit maakt dat wij snel kunnen ingrijpen bij eventuele problemen, correct en tijdig afrekeningen kunnen leveren en dat zowel gebruiker als beheerder volledig inzicht heeft in zijn verbruiksgewoontes en dit 24/7.

website: spmtechnologies.be/nl/

Greenroofs groene daken
Greenroofs groene daken
lees verder
De missie van EMC Greenroofs: een steentje bijdragen in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Meer groen in de stad zorgt namelijk voor een natuurlijk airco-effect en reduceert fijn stof – groendaken vormen als het ware de longen van de stad. Voor maximaal effect werken wij uitsluitend met beste kwaliteit, omdat dit voor meer ecologische kwaliteit zorgt.

website: greenroofs.be

Gritt Projects
Gritt Projects
lees verder
“GRITT Projects NV is een toonaangevende Belgische dienstverlener die uitroldiensten voor telecommunicatienetwerken levert voor draadloze netwerken, glasvezelnetwerken en dekking in gebouwen.

We bieden een breed gamma aan diensten, variërend van business case consulting tot acquisitie, engineering en ontwerp, civiele werken, installatie en integratie van telecomapparatuur, netwerkonderhoud en programma- en projectbeheer.

GRITT Projects NV heeft een glasvezelontwerp- en engineeringteam van meer dan 30 ontwerpers/ingenieurs, die FTTX business case-ondersteuning en FTTX hoogwaardige en gedetailleerde ontwerpdiensten leveren aan verschillende klanten in de Benelux en het VK.

GRITT Projects NV maakt deel uit van de groep House of HR.

website: grittprojects.be

Alles voor veiligheid
Alles voor veiligheid
lees verder
Alles voor veiligheid

Liften, roltrappen, gevelinstallaties, hoogwerkers en verticale transportinstallaties moeten gewoonweg veilig zijn. Daarom keuren en certificeren we ze voor u, en trainen we eigenaren en beheerders.

Zilveren driehoek: het symbool van veiligheid
De zilveren driehoek dat als keurmerk dient in uw lift. Hét kenmerk van veiligheid voor de organisatie die Liftinstituut is. Een organisatie in ontwikkeling op nationaal en internationaal vlak.

website: liftinstituut.be

Proximus - Think possible
Proximus - Think possible
lees verder
digitale wereld
De toekomst? Die zien we bij Proximus rooskleurig. Ah ja, waarom hangt er anders ‘Think possible’ op onze gevel?

Wij zijn ervan overtuigd dat nieuwe digitale oplossingen ons leven makkelijker maken. Dat ze onze manier van werken slimmer maken. En de verandering naar een duurzame wereld mogelijk maken.

Net daarom zoeken we constant naar de beste partnerships, die we via onze platformen voor ie-de-reen toegankelijk maken. En investeren we in duurzame technologie om onze voetafdruk – en die van alle Belgen – klein te houden.

Want ja: enkel met z’n allen kunnen we vooruitgaan.
En daar werken we bij Proximus elke dag aan.

Daarom zeggen wij: Think possible.

website: proximus.be/

Socotec, ondersteuning op maat tijdens uw project
Socotec, ondersteuning op maat tijdens uw project
lees verder
De SOCOTEC Groep staat al 70 jaar ten dienste van bedrijven en heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare derde partij op het gebied van risicobeheer, compliance, veiligheid, gezondheid en milieu in de bouw, infrastructuur en industrie.

website: socotec.be

ADBE syndicus
ADBE syndicus
lees verder
Syndicus met kennis van zaken
ADBE staat in voor het professioneel beheer van mede-eigendommen.

Als ervaren syndicus treden we snel, deskundig en onafhankelijk op voor appartementsgebouwen, voornamelijk in Oost-Vlaanderen.

Het administratieve, financiële en technische beheer van mede-eigendommen is onze enige activiteit. Dat is bewust. Op die manier kunnen we u met kennis van zaken adviseren en bijstaan bij het beheer van uw eigendom. 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

website: adbe.be

Beheer met perspectief
Beheer met perspectief
lees verder
Bij Gerantis beheren we gebouwen met een blik op de toekomst. En met ambitie. De meest professionele, competente en proactieve partner, dat willen we zijn voor elke eigenaar, vastgoedontwikkelaar of vereniging van mede-eigenaars.

Een professioneel en duurzaam beheer van gebouwen in al zijn facetten, daar staan we voor. Als syndicus en rentmeester werken we op het kruispunt van technisch, financieel, juridisch en administratief beheer. Ons terrein is zowel het residentieel als het commercieel en zorgvastgoed. We investeren voortdurend in het talent van onze medewerkers, in gedegen sectorexpertise en in technologische innovatie.

Onze diensten omvatten syndicusactiviteiten, rentmeesterschap en verzekeringen gerelateerd aan vastgoedbeheer. Ons team is multidisciplinair en combineert grondige expertise met jarenlange praktische ervaring in alle facetten van het beroep.

website: gerantis.be

Vincotte: Alles onder controle. Samen op weg naar veiligheid en efficiëntie
Vincotte: Alles onder controle. Samen op weg naar veiligheid en efficiëntie
lees verder
Met Vinçotte beheert en exploiteert u uw gebouwen duurzaam, van de eerste steenlegging doorheen de hele levenscyclus. Onze experten voeren alle vereiste inspectiediensten uit en bieden ook oplossingen aan om te slagen voor testen op lange termijn. Van ontwerp en constructie tot goedkeuring en onderhoud: wij assisteren u bij elke stap. Voor controle en keuring van liften en andere hijs- en heftoestellen, elektriciteit, brandbeveiliging,... tot audits en certificatie, u kan op ons rekenen.

Met bijna 150 jaar ervaring en meer dan 2000 medewerkers zijn we ook voor particulieren de beste keuze. Honderden inspecteurs verspreid over het hele land zorgen voor de perfecte keuring bij u thuis: snel, betrouwbaar en efficiënt zodat u gerust bent dat uw woning veilig is.

Als enige controle organisme bieden we de "brandaudit" aan van uw B&B of ander toeristisch logies waarmee u zich kan aanmelden bij Toerisme Vlaanderen. Deze aanmelding is in het logiesdecreet verplicht als u een logies wil aanbieden op de toeristische markt in Vlaanderen.

website: vincotte.be

Erkende BIV syndicus met 15j ervaring
Erkende BIV syndicus met 15j ervaring
lees verder
Als syndicus zijn we gespecialiseerd in het professioneel omgaan met het gemeenschappelijk belang van alle eigenaars van een gebouw.
We staan in voor het administratief, financieel en technisch beheer. Door onze ervaring kunnen wij tevens beroep doen op een uitgebreid gamma van vakmensen. Wij zorgen voor de nodige transparantie in het financieel beheer van uw residentie.
Wij zijn steeds 7/7 bereikbaar. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij we makkelijk aanspreekbaar zijn, ook bij kleine zorgen.
Kortom wij houden actief toezicht op uw gebouw aan het meest voordelige tarief.
Neem vrijblijvend contact op.
Email: Ruth@hestiabouw.immo

website: hestiabouw.immo/nl

Jij rijdt. Blulinc zorgt voor de elektriciteit.
Jij rijdt. Blulinc zorgt voor de elektriciteit.
lees verder
Jij rijdt elektrisch en wil geen gedoe. Terecht. Bij Blulinc steken we al onze energie in jouw elektrische rit. Thuis, op het werk, onderweg. Altijd en overal moeiteloos opladen, met ons arsenaal aan laadoplossingen. Klinkt vlotjes? Is het ook.

website: blulinc.com/

Effectieve en ecologische brandbestrijding
Effectieve en ecologische brandbestrijding
lees verder
C-Fire produceert innovatieve en ecologische brandbestrijdings-middelen en -systemen. Ons uitgangspunt: ook in de wereld van brandbestrijding kunnen we ons steentje bijdragen aan de strijd tegen de klimaatopwarming. Daarom ontwikkelden we producten die zowel hoogkwalitatief zijn, als de impact op mens, milieu en dieren minimaliseren. C-Fire is onderdeel van de Belgische Cordeel Groep.

website: c-fire.eu/