Partners

Hartelijk dank aan de bedrijven die onze website gebruiken voor het opzoeken en prospecteren naar VME's, contactpersonen en syndici.

 

Prime Facility
Prime Facility
lees verder
PRIME staat voor schoonmaak op maat. Voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van PRIME.

website: pfss.be

SGS
SGS
lees verder
SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

website: sgs.com

GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
GROOTHANDEL SERVICEBEDRIJF beveiligingssystemen
lees verder
Omnicron Security staat onder leiding van oprichters Koen Monstrey, Steven Monstrey en Henk Monstrey. Zij worden ondersteund door een team van twintigtal eigen medewerkers voor het ontwerp, installatie, onderhoud en naservice van elektronische beveiligingssytemen (inbraak/brand/camera).

website: omnicron.be

Assumax is uw persoonlijke bemiddelaar
Assumax is uw persoonlijke bemiddelaar
lees verder
Vanuit de dagdagelijkse ervaring in schade hebben wij samen met verschillende topverzekeraars een compleet verzekeringspakket voor VME’s ontwikkeld. Het Assumax Building Protection verzekeringspakket voldoet aan alle noden van de residenties en hun mede-eigenaars. Onze jaren lange expertise, knowhow en dienstverlening in de vastgoed- en de bouwsector sluit perfect aan bij uw verwachtingen. Assumax is een sponsor van de Unie Van Syndici. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste nieuwe updates in de VME- wereld.

website: assumax.be

Syndicus in Vlaanderen en Brussels
Syndicus in Vlaanderen en Brussels
lees verder
Bent u op zoek naar een professionele syndicus voor het beheer van uw mede-eigendom?

Dan zit u bij syndicus Syncura aan het juiste adres. Wij bieden u een oplossing op maat voor zowel voor kleinere mede-eigendommen als voor complexe gebouwen met verschillende deelverenigingen. Zeventien kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel en een team van 100 gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een “beheer zonder zorgen”.

website: syncura.be

APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen.
APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen.
lees verder
APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen. In België tellen we nu al meer dan 1.4 miljoen appartementen (dat is zowat 1 op 3 woningen) en in de toekomst zullen we nog meer in kernen (en dus appartementen) wonen.

Ons platform heeft zowel LIVE meetings als een GEDRUKT magazine en een uitgebreid VIDEO / ONLINE aanbod – inclusief SOCIAL MEDIA – over wetgeving en techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, isolatienormen voor daken en glas, woondiensten van steden en gemeenten, de rol van architecten, notarissen, bouwpromotoren, politiek, ambtenaren, pers en publiek …

website: appartement.tv

Onderhoud je gebouw voortaan efficiënter en optimaliseer zo je vastgoedportefeuille.
Onderhoud je gebouw voortaan efficiënter en optimaliseer zo je vastgoedportefeuille.
lees verder
Op dit moment dienen heel wat professionals, door de overflow aan werk, het technisch gebouwbeheer te herleiden naar ‘reactief beheer’, oftewel: (figuurlijke) brandjes blussen. Als de beheerder pas optreedt nadat er een melding of klacht is ontstaan er op langere termijn echter vaak structurele problemen. Dat maakt reactief beheer complexer én duurder in herstel dan regelmatig optreden, onderhouden en behouden.

Om die reden hebben we REAS in het leven geroepen: Real Estate Auditing Services zorgt ervoor dat eigenaars, gebouwbeheerders en mede-eigendommen snel en proactief aan de slag kunnen met een onderbouwde visie. Dankzij deze proactieve aanpak en een uitgebreide technische kennis zal je het aantal klachten en de bijhorende kosten merkelijk zien dalen!

REAS biedt een volledige gebouwenaudit aan waarmee je de feitelijke technische toestand van een gebouw snel kan inschatten. Zo kunnen we de problemen vlot detecteren en de te nemen beslissingen sneller opvolgen.

website: reas.be

Intratone
Intratone
lees verder
Intratone staat voor intercom’s met real-time updates eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker een individuele display met belfunctie. Gemak voor gebruiker én beheerder. Maak nu een afspraak voor een demo bij u op locatie.

website: intratone.nl

Gritt Projects
Gritt Projects
lees verder
“GRITT Projects NV is een toonaangevende Belgische dienstverlener die uitroldiensten voor telecommunicatienetwerken levert voor draadloze netwerken, glasvezelnetwerken en dekking in gebouwen.

We bieden een breed gamma aan diensten, variërend van business case consulting tot acquisitie, engineering en ontwerp, civiele werken, installatie en integratie van telecomapparatuur, netwerkonderhoud en programma- en projectbeheer.

GRITT Projects NV heeft een glasvezelontwerp- en engineeringteam van meer dan 30 ontwerpers/ingenieurs, die FTTX business case-ondersteuning en FTTX hoogwaardige en gedetailleerde ontwerpdiensten leveren aan verschillende klanten in de Benelux en het VK.

GRITT Projects NV maakt deel uit van de groep House of HR.

website: grittprojects.be